RAD S ODRASLIMA

Wingwave® coaching

Otkrijte čaroban način rješavanja strahova, briga i blokada te provjerite kako se s lakoćom uspostavlja unutarnji mir i razvijaju samopouzdanje i uspješnost dokazanim tehnikama metode WINGWAVE.

Coaching; Business, Life, Sport, Health

Pokreni svoju snagu kroz COACHING; skup specifičnih metoda, usmjerenih na razvoj pojedinca/tima, osobno/poslovno.

Coaching je proces koji radi na razvoju resursi i sposobnosti klijenta pri čemu Coach vodi i podržava svog klijenta od problema do rješenja, odnosno u ostvarenju želja, namjera i ciljeva pojedinca/tima, osobno/poslovno.

Mindfulness

Biti prisutan cijelim svojim bićem svakom stanicom svog tijela; biti u sadašnjem trenutku. Kada se bavimo svjesnošću-pažnjom, bavimo se umjetnošću stvaranja prostora za sebe; prostora za razmišljanje, prostora za disanje, prostora između nas samih i naših reakcija.

Peter Hess® zvučna masaža

Iznimno je dobro prilagođena za osobnu i profesionalnu primjenu, a uspješno se koristi u mnogim područjima, od savjetovanja, obrazovanja; škole, vrtići, medicine, fizioterapije, kozmetike, wellness-a, psihoterapije, …
Moderna medicina danas mjeri i potvrđuje praksu zvuka kao sredstvo za promicanje iscjeljivanja.

Gong terapija zvukom

Terapija zvukom gonga uravnotežuje fizičko, emocionalno i duhovno stanje. Utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko smiruje i opušta. Osobito je djelotvorna kod poremećaja izazvanih stresom, depresije, umora i iscrpljenosti, negativnih emocija, osjećaja odvojenosti i usamljenosti, strahova nastalih poremećajem ravnoteže i harmonije u tijelu.

Nutricionističko savjetovanje

Ono si što jedeš.
Desetljećima studije pokazuju da hrana i stil života itekako utječu na naše cjelokupno psihofizičko zdravlje. Zdravlje započinje uravnoteženom prehranom.

“Neka hrana bude tvoj lijek, a lijek neka bude tvoja hrana”. Hipokrat

Odnosi s javnošću

U svakom društvu, bez obzira kako malo ili primitivno bilo pojavljuju se problemi u komunikaciji koji se moraju riješiti.
Sposobnost uspješne komunikacije jedna je od najvažnijih životnih vještina. Dobra komunikacija je ona koja je učinkovita; ostvaruje ciljeve osoba koje komuniciraju.

„U odnosima sa drugim ljudima ne ponašaj se tako da ti prijatelji postanu neprijatelji, već da ti neprijatelji postanu prijatelji“. Pitagora