RAD S DJECOM

KliK® – program primjene zvuka u radu s djecom

“Zvukoterapija medicina budućnosti“. Zvuk kao terapeutsko sredstvo u misiji KliK® pedagogije; zaobići probleme i pokušati pomoći s druge, zdrave strane, ne samo liječiti bolest, nego poticati i jačati zdravlje.

Program razvija senzorne, kognitivne i emocionalne sposobnosti kod djece.

Wingwave® coaching

Otkrijte čaroban način rješavanja strahova, briga i blokada te provjerite kako se s lakoćom uspostavlja unutarnji mir i razvijaju samopouzdanje i uspješnost dokazanim tehnikama metode WINGWAVE.

Wingwave funkcionira i kao izvrsna metoda u radu s djecom.

Mindfulness

Biti prisutan cijelim svojim bićem svakom stanicom svog tijela; biti u sadašnjem trenutku. Kada se bavimo svjesnošću-pažnjom, bavimo se umjetnošću stvaranja prostora za sebe; prostora za razmišljanje, prostora za disanje, prostora između nas samih i naših reakcija.

Peter Hess® zvučna masaža

Iznimno je dobro prilagođena za rad s djecom, osobnu i profesionalnu primjenu, a uspješno se koristi u mnogim područjima, od savjetovanja, obrazovanja; škole, vrtići, medicine, fizioterapije, kozmetike, wellness-a, psihoterapije, …
Moderna medicina danas mjeri i potvrđuje praksu zvuka kao sredstvo za promicanje iscjeljivanja.

Gong terapija zvukom

Terapija zvukom gonga uravnotežuje fizičko, emocionalno i duhovno stanje. Utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko smiruje i opušta. Osobito je djelotvorna kod poremećaja izazvanih stresom, depresije, umora i iscrpljenosti, negativnih emocija, osjećaja odvojenosti i usamljenosti, strahova nastalih poremećajem ravnoteže i harmonije u tijelu, izvrsno i učinkovito se koristi u radu s djecom.