WINGWAVE Metoda za uklanjanje stresova i blokada

Wingwave coaching metodu osnovala je Cora Besser-Siegmund, diplomirani psiholog i psihoterapeut koja više od dvadeset godina u Hamburgu vodi Institut Besser-Siegmund.

Riječ je o jednoj od novijih, ali i najdjelotvornijih metoda rada na sebi, koja svoj uspjeh zahvaljuje upravo nevjerojatnim rezultatima rješavanja strahova, blokada, zapravo svega što nas  ograničava na putu do uspjeha.

https://wingwave.com/en/about-wingwave/what-is-wingwave/

Wingwave tehnika kombinacija je dviju metoda, neurolingvističkog programiranja(NLP) i mišićnog odnosno miostatskog testa. Wingwaveom utvrđujemo koja je emocija posljedica neugodnih životnih situacija koje nas koče u ostvarivanju punog potencijala. Pokušavamo dokučiti zašto i kada je ta emocija nastala, a to se radi pomoću mišićnih testova. Ruka kao organ vrlo dobro reprezentira ono što se događa u mozgu i zato je osjetljiva na sve vrste promjena i stresova. Drugi dio je metoda budna REM-faza, (Rapid Eye Movement = brzi pokret očima), a riječ je o pokretima očima velikom brzinom.

Wingwave funkcionira i u radu s djecom, samo je važno da dijete može izraziti što osjeća.

Ova metoda je coaching uspjeha i emocija, koja efikasno i brzo otklanja stres, podiže nivo mentalnih sposobnosti, kreativnosti i sigurnosti u postizanju željenih rezultata. Metoda se učinkovito primjenjuje u zdravstvu, pedagogiji, učinkovita je i kod umjetnika, dizajnera, glazbenika, menadžera, sportaša, u PR-u i marketingu.

Wingwave metodu koriste oni koji žele biti u dodiru vlastitih snaga, koji žele poboljšati svoj učinak i iz sebe izvući najbolje. Profesionalni sportaši, menadžeri, pojedinci iz svijeta medija, javnih nastupa, političari, svi oni koje vlastiti strahovi sprečavaju da ostvare svoje želje i ciljeve, ali i oni koji zapravo žele olakšati teret koji ih opterećuje, doslovno obožavaju ovu metodu.

Prvenstveno se radi na emocionalnoj fleksibilnosti što klijentu omogućuje da precizno koristi i realizira vještine koje već ima. Upravljanje emocijama u današnjem društvu, bilo poslovnom ili privatnom okruženju, ima za cilj održavanje kognitivnih i stručnih kvaliteta klijenta u optimalnoj emocionalnoj ravnoteži.

U svijetu ima preko 2000 profesionalnih coacheva koji koriste wingwave praksu. (Austrija, Švicarska, Francuska, Njemačka, Rusija, USA, Skandinavija, Hrvatska)

https://wingwave.com/hr/coachfinder/co/1/cc/hr/?no_cache=1&cHash=259fea99a6efe8706ffafa881a210b04/ 

 

 Wingwave coaching; otkrijte čaroban način rješavanja strahova, briga i blokada te provjerite kako se s lakoćom uspostavlja unutarnji mir i razvijaju samopouzdanje i uspješnost dokazanim tehinkama metode wingwave.

Živite sretno i ispunjeno!

Zatražite svoj termin i odmašite sve blokade koje vas sputavaju.

Vaša KaGita akademija!

Prijavi se!