VIZIJA

Vizija KaGita akademije je doprinositi boljem svijetu kojem svi želimo pripadati
s naglaskom na jačanju mentalnog zdravlja, radu na komunikaciji unutar sebe, samospoznaji, življenju vlastitih potencijala i talenata.
Konstantnim razvojem akademije biti prepoznatljivi po autentičnim programima i uslugama.

MISIJA

Misija KaGita akademije je da prenosi i širi znanja i pronalazi rješenja za svakog pojedinca u postizanju najboljih rezultata, bilo osobnih ili poslovnih ciljeva, te da otkriva nove talente i svojim primjerima potiče na humano djelovanje.

Prvenstveno sam ponosna majka sina Leona. Ipak, mnogi će reći da sam svestrana jer me poznaju po mojem radu i djelovanju kao umjetnicu, glazbenicu, pjesnikinju, terapeuta za djecu i odrasle, savjetnika i učitelja zanimljivih radionica.

Dosljednost i konstantni osobni razvoj u mojem životu uvijek se manifestira kao tranzicija koju sam naučila promatrati kao novu priliku jer me život neumorno uči kako uvijek nešto treba umrijeti da bi se nešto novo rodilo.

Prava reakcija obično se događa kada vidite u ljudima koji vas okružuju da upravo isti prepoznaju strast i posvećenost u onome čemu se bavite. Tada cilju okrenem smjer na rezultate orijentiranima u smjeru visina.

Sve ono čemu sam do sada bila posvećena i još uvijek jesam, motivirala me ona svestrana ja. Zahvalnost je čudesna riječ na koju više ne zaboravljam niti jedan dan. Vjerujem da kao takva i još više nadahnuta za plemenita djela želim osobnim resursima i dobivenim talentima dati doprinos ovom svijetu čineći ga barem malo boljim ili ljepšim mjestom za življenje.

Svi imamo svoje mentore – svugdje oko sebe, ali to uopće ne doživljavamo kao prizmu učenja. Otkad sam to osvijestila, svaki čovjek zlatna je karika u lancu mog života.
Pojam ljepote usudim se definirati s više elemenata u nizu; sklad, dobrota, bitak, odnosno, dar izražavanja duha.

Za mene ljepota duše je davanje iz sebe, a humano srce je gorivo na koje idem. Smatram da se ljepotu ne može komunicirati bez stanja duboke sabranosti, bez dana i dana posvećenog vremena, odricanjem od vlastitog ega ili ne biti na raspolaganju drugima.

Svakim danom učim se učiti se poniznosti duha da bih mogla djelovati cjelovito. U tome veliki doprinos imaju djeca i rad s njima kroz terapijske programe. Nadahnuta njihovom bezuvjetnom ljubavi motivirana sam ne prestati davati najbolje od sebe jer djeca permanentno izvlače sve najbolje iz mene.

Veselim se našim druženjima, radu i zajedničkom rastu.

S ljubavlju,
dipl. životni i socijalni savjetnik s težištem na sistemsko dinamičkom pristupu i zdravstvenoj pedagogiji u savjetovanju, osnivač KaGita akademije

Kako je nastala ideja o Akademiji …

Dugi niz godina radim s različitim uzrastima i profilima pojedinaca.
Osluškujući njihove potrebe i interese, prepoznala sam da se od mene očekuje da mogu i trebam pomaknuti granice pružanja svojih kompetencija, znanja i talenata.

Takva motivacija podiže ljestvicu posvećenosti i još veću predanost zajedničkoj suradnji, pomicanju granica osobne svestranosti kroz davanje novih znanja i širenje postojećih.

Strast je polazište svih planova i ciljeva, a ne želja i mašta, već motivirajuća strast koja nadilazi sve.
Dobar osjećaj nikad ne vara, stoga vjerujem da treba slijediti taj unutarnji pokretač i koristiti uspavane potencijale.

 Tema talenata kao i općenito osobnog razvoja, rada na sebi i mentalnog zdravlja jako je važna, ali zapostavljena.

Svatko ima neki dar. Ono što dobijemo trebali bismo dati, množiti u zahvalnosti sa svrhom dobrobiti našeg društva i ne zaboraviti one najpotrebitije. Samo tada rastemo i živimo obilje.

Danas, možda više nego ikad, pozvani smo, imamo dužnost izvršiti generacijska ulaganja da bismo uspjeli sutra kao društvo, a ne gledati na uspjeh kao pojedinac.

Postavlja se pitanje i potiče na promišljanja, kakav svijet ostavljamo mladima i budućim generacijama.
Mogu li oni uopće stvoriti svoj identitet,
odnosno imaju li ga na čemu stvarati?!

Smatram da  je važno osvijestiti da svi možemo biti bolji Čovjek, a svaki dan da je novi početak i prilika da svojim doprinosom činimo svijet ljepšim.

Vodila sam se vizijom da akademija bude mjesto programa znanja i vještina, kao i različitih aktivnosti koje će moći pomoći svakom pojedincu, kako u profesionalnom tako i u privatnom životu, da bi bio spreman na izazove koje donosi svaki novi dan.

Posebno sam ushićena novim idejama kojima sam potaknuta da mlađima, a posebno djeci uz stjecanje dodatnih vještina, Akademija omogući da ostvare svoj puni potencijal kroz predan rad i otkrivanja različitih talenata.

Iz svega ovoga zaključujem da se zaista sve vrti oko zajedničkog učenja, prenošenja znanja i širenja postojećih, ali i neizostavne podrške u željama i ciljevima svakog pojedinca s ishodom kvalitetnijeg života.

Po čemu je Akademija drugačija … 

KOJEM BLAGU TEŽITE; dobivati i očekivati ili davati i množiti?

Jako sam ponosna što sam uz podršku svog tima pokrenula baš ovakvu Akademiju, drugačije mjesto za različite uzraste, učenja i širenja znanja.
KaGita akademija ima napredne programe kroz usavršavanje istih, zanimljive edukacije i aktivnosti za otkrivanje talenata.

Između ostalog, programi obuhvaćaju znanja iz područja mentalnog zdravlja, komunikacija i komunikacijskih vještina, rada na sebi kroz različite edukacije s puno kreativnosti i interakcija, uspješnog odnosa s različitim javnostima, integraciju savjetovanja i coachinga kao i interpersonalnih vještina pružajući svakom pojedincu najbolju ravnotežu između maksimiranja postojećih potencijala i stvaranja novih.

Strastvenost prema bilo kojoj vrsti zanimanja, sposobnosti, talenta, umjetnosti… pravi je blagoslov.

Upravo ta strast u nama govori čime se trebamo baviti – JER NIŠTA NIJE SLUČAJNO!

Na PRavom ste mjestu. Dobro nam došli!!!

Potpisujemo, rad na sebi postao je imperativ!

Integracija različitih znanja, vještina, potencijala i talenata u KaGita akademiji svatko od nas je na jedinstven način.

Svjesni smo da je potreban kontinuirani rad.
Prvi korak prema osobnom kao i profesionalnom razvoju bio nam je osvještavanje činjenice da suvremeni život zahtjeva cjeloživotno učenje.

I zato što je tako, mi zborimo ovako:
znanje se prenosi i širi, na nama je da se množi.

ADVENTURES + REACTIONS = RESULT  “KaGita Academy“

Qualifications

Kristina Gita Kavran

dipl. životni i socijalni savjetnik s težištem na sistemsko dinamičkom pristupu i zdravstvenoj pedagogiji u savjetovanju (studijski program akreditiran u Austriji)

KLIK ekspert ® – specijalist zvučne pedagogije za djecu

Zvukoterapeut  za odrasle prema Peter Hess ®  institutu

Gong majstor, terapeut zvukom

Nutricionist, Ustanova za cjeloživotno učenje Magistra, Pula

Mindfulness  Trainer, In-Me

NLP practitioner ®, certificirana u ime IN, EANLP, DVNLP, HANLP

NLP Master ®, certificirana u ime IN, EANLP, DVNLP, HANLP

Neuro Lingvistički Coach ( NLC)

WingWave© Coach, Besser-Siegmund Institute

Hipnocoach, WHO

Certificate Coach ICI:

  • Business Coach
  • Life Coach
  • Sport Coach
  • Health Coach

Katatimno imaginativni coaching – Slike duše, NLP & Coaching Akademija, Nada Kaiser, Ph.D

Trener Kundalini yoge, The Kundalini Research Institute

pristup. oec. Računovodstvo, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Tjelesnoorijentirana integrativna terapija, CIR – polaznik prve godine četverogodišnjeg studija

 

Grafički dizajn – Karmena Šipek

Grafički dizajn i multimedija

Dizajniranje u IT industriji, stvaranje multimedijskih sadržaja i priprema za tiskane medije

Edukativni i multimedijski projekti

Dizajniranje i grafičko uređivanje modnih kataloga, brošura i reklamnih materijala

Dizajniranje, modeliranje i proizvodnja kožne galanterije

Mi vam nećemo obećati čuda, jer čudo ste vi sami.

Mi nemamo čarobni štapić, jer sve potrebne resurse vi već posjedujete.

Mi ne dijelimo talente jer vi ih imate, a da toga niste svjesni.

AKREDITACIJE