PROGRAMI

Odnosi s javnošću

U svakom društvu, bez obzira kako malo ili primitivno bilo pojavljuju se problemi u komunikaciji koji se moraju riješiti.
Sposobnost uspješne komunikacije jedna je od najvažnijih životnih vještina. Dobra komunikacija je ona koja je učinkovita; ostvaruje ciljeve osoba koje komuniciraju.

„U odnosima sa drugim ljudima ne ponašaj se tako da ti prijatelji postanu neprijatelji, već da ti neprijatelji postanu prijatelji“. Pitagora

Antistres programi

Medicina stres definira kao prirodnu pojavu koja se događa kada se organizam pokušava prilagoditi određenoj situaciji, izazovu, životnoj nevolji. Skoro sve životne situacije mogu biti potencijalni uzrok stresu i prilično je teško razviti obrambeni mehanizam ako se ništa ne poduzima.

Okrenite stres naglavačke, a život na pozitivu i dobro raspoloženje!

Režiser vlastite sreće

Krenite u novom smjeru, otvorite nova vrata jednog potpuno novog ali skrivenog svijeta beskrajnih mogućnosti – pokrenite uspavanu snagu u sebi. Iscijelite svoj život, promijenite tijek svoje sudbine i živite sretno! Režiseri VLASTITE sreće su najbolji u tome jer pogreške ne vide kao neuspjeh već priliku za učenjem.

Kundalini yoga

Upoznajte drugačiji YOGA svijet, Kundalini yoga je savršena terapija ako pravi lijek za zdravlje svog uma, duha i tijela.

Osjetite i doživite svoj um, duh i tijelo iz drugačije perspektive; Kundalini yoga mjesto vaše osobne transformacije.

Gong terapija zvukom

Terapija zvukom gonga uravnotežuje fizičko, emocionalno i duhovno stanje. Utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko smiruje i opušta. Osobito je djelotvorna kod poremećaja izazvanih stresom, depresije, umora i iscrpljenosti, negativnih emocija, osjećaja odvojenosti i usamljenosti, strahova nastalih poremećajem ravnoteže i harmonije u tijelu.

Mindfulness

Biti prisutan cijelim svojim bićem svakom stanicom svog tijela; biti u sadašnjem trenutku. Kada se bavimo svjesnošću-pažnjom, bavimo se umjetnošću stvaranja prostora za sebe; prostora za razmišljanje, prostora za disanje, prostora između nas samih i naših reakcija.