REŽISER VLASTITE SREĆE

SVAKI  SAN  JE  DOSTIŽAN !!!

Gotovo svatko od nas prihvaća uvriježeno mišljenje da savršenstvo ne postoji. No, jedno je sigurno, ipak možemo utjecati na vlastite misli i stav/stanje duha kojeg posjedujemo, istog duha koji nas prožima unutar vlastitog tijela i kontrole emocionalne naravi.

Sa savršeno nedvojbenom vjerom u sebe i svoje sposobnosti početak je dostižnog na putu da “nešto“ savršeno može postojati odnosno postati.

Ako govorimo o savršenoj formuli za uspjeh ona može biti subjektivno definirana jer svatko ima svoje želje i snove unutar beskonačne inteligencije. Znači li to da zapravo posjedujemo sve što može biti odličan alat za kreiranje i ostvarenja vlastitih čežnji i vizija.

Upravo svatko od nas sposoban je biti režiser svojeg života i sreće u cjelini; dakle i najdulji put počinje prvim korakom.

Svjesni smo da sa starta ne možemo odmah dostići cilj, jer prvi korak zahtjeva da se pokrenemo ali i da budemo ustrajni na pozitivnom stavu. Moćni i vrijedni alati suputnici su dvojake koristi svakom pojedincu; izgrađuju sigurne temelje i najjače su oružje u svakoj borbi; razumijevanje, opraštanje, prihvaćanje, zahvalnost, istina, radost, ljubav; istovremeno i zlatna formula za siguran uspjeh međuljudskih odnosa i sebe samoga.

Promijenite tijek svoje sudbine i živite svoju sreću!!!
Oslobodite se i otklonite razne blokade, postignite emotivnu stabilnost, psihofizičku ravnotežu, mentalnu snagu i duhovni napredak.

Krenite u novom smjeru i primijetite da se pred vama otvara jedan potpuno novi svijet beskrajnih mogućnosti, pokrenite uspavanu snagu u sebi, iscijelite svoj život, promijenite tijek svoje sudbine i živite sretno!

Program Režiser Vlastite Sreće orijentiran je na rješavanje problematike koja obuhvaća: fizičku, emotivnu i psihičku bol.

Produbljuje rad na svim razinama vlastitoga života, radi na spoznavanju dubljeg smisla životne problematike s kojom se borimo/suočavamo u svakodnevnom životu, radi na povezivanju sa samim sobom, na otpuštanju različitih opterećujućih blokada.

Radionice su jako dinamične, a fokus je na promjeni nekorisnih/krivih obrasca i postavljanju  novih zdravih temelja. Uči se snaga zahvalnosti te iskonska ljubav prema sebi i prihvaćanje sebe kao jedinstvene individue.

REŽISER VLASTITE SREĆE

 Program je osmišljen tako da traje 21. tjedan, te se iz tjedna u tjedan ulazi u novo područje života, prolazeći kroz teoriju i praktične vježbe, usvajajući novonastale navike i transformirajući svoju psihu i emocije u ono što doista jesmo.

  • Otkrivajući sve ono pohranjeno u sebi, a čega nismo svjesni, iscjeljujemo rane i traume kroz nježni proces koji dokazano/provjereno mijenja život iznutra prema van. Teško da itko ostane ravnodušan na promjene koje se odvijaju.
  • Tokom 21. tjedna čitavo vrijeme održava se grupna podrška, kao i individualna s ciljem pomoći u kriznim situacijama/trenucima tokom procesa iscjeljujuće transformacije. Uči se kako voljeti sebe, kako istinski opraštati, uči se biti rezultat zahvalnosti, beskrajnih mogućnosti i kako najbolje koristiti alate za otklanjanje različitih blokada.
  • Radi se na stvaranju ravnoteže, otkriva se unutarnja snage i resursi za koje niti ne znate da ih posjedujete….

Oni koji su prošli cijeli proces od 21. tjedna svjedoče kako im se život promjenio, doslovno iz temelja na svakoj razini; osobnoj, obiteljskoj, poslovnoj, emotivnoj …

Naučili su gledati stvari iz drugačije perspektive s više razumijevanja, osnažili su toleranciju i  svjesno dopuštaju da ih vodi samokontrola na zdrav način, pronašli su sebe i osvjestili što doista žele, naučili su kako se zdravo zauzeti za sebe, a istovremeno poštujući druge u svom okruženju.

Znanje je rezultat čiste energije.

Oslobodite se stresa, straha, panike, boli, bijesa…
Pronađite mir u sebi, sigurnost, zadovoljstvo, izazovite sreću…
Postanite opušteniji, zdraviji, uravnoteženi, zadovoljniji…
Kreirajte svoju odlučnost, smjelost, uspjeh…
Živite ljubav, izobilje, sreću…
Pročistite se i iscijelite.

Dišite!

BOLJI ŽIVOT NE DOLAZI SAM OD SEBE, DOPUSTITE VJETAR U LEĐA.

Odvažite Se Biti BOLJI od Onog Sebe jučer i USPJEŠNIJI od onog Sebe danas, Život pretvorite u “Ostvareni Ja“.

  • Tvoj najjači i najgori (ne)prijatelj je tvoj Um.
  • Tvoja osobnost ovisi o tvom razmišljanju.
  • Tvoji osjećaji su snaga tvojih misli i riječi.
  • Tvoja energija je tvoja valuta.
  • Tvoja unutarnja ljepota uvijek zrači izvan tebe.

Režiseri sreće su najbolji u tome jer pogreške ne vide kao neuspjeh već priliku za učenjem.

Ako još nisi, Budi svoj osobni Režiser; TVOJA RADOST JE BITNA!!!

 

Od starta do cilja, Ti & KaGita akademija!

Prijavi se i REŽIRAJ!

Prijavi se!