Misaoni vrtuljak

Prodajom knjige Misaoni vrtuljak akademija će dio prihoda donirati za

Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska za rad i podršku udruge.

Naslov: Misaoni vrtuljak
Autorica: Kristina Gita Kavran
Kategorija: Poezija/Duhovnost/Unikatne slike
Broj stranica: 160, u boji
Uvez: tvrdi, u boji
Podbrest, 2021.
Cijena: 189kn

Unutar korica ove zbirke pjesama susret je dubokih misli i mudrih promišljanja. Autorica prikazuje realne emocije između unutarnjeg svijeta ispunjenog potisnutim iskustvima i vanjski svijet. Opisuje borbe svakog trenutka i vlastitih snaga kroz kotrljanja i padanja prema cilju života; biti svoj, biti autentičan s potpisom ljubavi. Zbirkom pjesama autorica čitatelju svjedoči ljepotu najdubljih boli i patnji, ali i ljepotu svega što ga okružuje, dodiruje, pokreće…

Svatko tko pročita Misaoni vrtuljak prepoznati će mjesto koje se okreće u različitim smjerovima; nekom vrtuljak u smjeru na početak, nekom do utjehe, nekom u smjeru istine, a mnogima da pronađu sami sebe.

Ova knjiga nastala je strpljivim radom, pisana s ljubavlju, iskrenim i dubokim emocijama te inspirirana stvarnim životnim pričama i iskustvima.

Na jednostavan i sebi svojstven način ove su pjesme pisane po platnu unikatnih slika iste autorice. Stihovi prenose lako razumljive životne mudrosti u kojima svatko može pronaći sebe, svoje misli i emocije, promijeniti iskrivljena uvjerenja i biti najbolja i ostvarena verzija sebe.

Vaša narudžba!